Canal Cures

Periòdicament les persones amb la targeta “Jo Cuido” rebran informació personalitzada que tingui en compte les seves necessitats.


Inclourà notícies d’interès en l’àmbit de les cures, l’agenda d’activitats existents a Cornellà, recordatori dels recursos disponibles, vídeos i podcasts amb informació pràctica d’utilitat per a la cura, lectures recomanades, informació sobre activitats físiques, culturals i de lleure.

Avantatges - Canal Cures

En què consisteix?

Pertànyer a la comunitat Cornellà Cuida li permetrà rebre informació periòdicament  notícies d’interès en l’àmbit de la cura, conèixer l’agenda d’activitats existents a la ciutat, accedir a informació sobre activitats físiques, culturals i de lleure o bé càpsules informatives amb informació pràctica d’utilitat per a la cura.

On pots demanar-ho?

Formarà part de la comunitat de Cornellà Cuida i, per tant, rebrà els avisos del canal cures una vegada que ompli el formulari d’inscripció.

 

El trobaràs a través de la pàgina web o presencialment a l’Oficina Municipal d’Informació i Tramitació Social, ubicada al centre cultural Joan N. García- Nieto, al carrer Mossèn Andreu, núm. 17 baixos bis a Cornellà de Llobregat.

Entitats vinculades:

15 d'abril de 2024 - Rambla Solanes, 23 Cornellà de Llobregat
Asproseat ofereix un catàleg de productes artesanals amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.
Organitzadora i contacte: Asproseat - 93.377.44.50 - cocornella@asproseat.org
8 de maig de 2024 - Centre d'informació i recursos per a les dones (CIRD)- C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16 Cornellà de Llobregat
Proporcionar pautes i consells pràctics per a disenyar activitats i exercicis d' estimulació cognitiva que siguin adequats i beneficiosos per a persones grans, tenint en compte les seves habilitats, interessos i necessitats indviduals.
Organitzadora i contacte: Fundació per a l'atenció a persones dependents - 93.375.00.10 - info@dependents.cat
21 de maig de 2024 - Casal cívic Sant Ildefons- Carrer del Garrofer, 8B
Parlarem sobre les novedats del document de voluntats anticipades amb professionals de l'EAP Sant Ildefons.
Organitzadora i contacte: Fundació per a l'atenció a persones dependents - 93.375.00.10 - info@dependents.cat
17 d'abril de 2024 - C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte: Creu Roja - 93 474 14 12 - cornella@creuroja.org