Canal Cures

Periòdicament les persones amb la targeta “Jo Cuido” rebran informació personalitzada que tingui en compte les seves necessitats.


Inclourà notícies d’interès en l’àmbit de les cures, l’agenda d’activitats existents a Cornellà, recordatori dels recursos disponibles, vídeos i podcasts amb informació pràctica d’utilitat per a la cura, lectures recomanades, informació sobre activitats físiques, culturals i de lleure.

Avantatges - Canal Cures

En què consisteix?

Pertànyer a la comunitat Cornellà Cuida li permetrà rebre informació periòdicament  notícies d’interès en l’àmbit de la cura, conèixer l’agenda d’activitats existents a la ciutat, accedir a informació sobre activitats físiques, culturals i de lleure o bé càpsules informatives amb informació pràctica d’utilitat per a la cura.

On pots demanar-ho?

Formarà part de la comunitat de Cornellà Cuida i, per tant, rebrà els avisos del canal cures una vegada que ompli el formulari d’inscripció.

 

El trobaràs a través de la pàgina web o presencialment a l’Oficina Municipal d’Informació i Tramitació Social, ubicada al centre cultural Joan N. García- Nieto, al carrer Mossèn Andreu, núm. 17 baixos bis a Cornellà de Llobregat.

Entitats vinculades:

4,11,18 i 25 de juliol de 2024 - Creu Roja Cornella- c/ Joaquim Rubió i Ors, 104
Un espai on escoltar i compartir, dirigit a persones cuidadores.
Organitzadora i contacte: Creu Roja - 93 474 14 12 - cornella@creuroja.org
21 de febrer de 2024 - Carrer Rubió i Ors, 104 Cornellà de Llobregat
Activitat de voluntariat per a dedicar un temps setmanal al manteniment del hort.
Organitzadora i contacte: Creu Roja - 671.65.05.42 - cornella@creuroja.org
19 de setembre de 2024 - Residència Teresa Durán (Avda. Salvador Allende, 45 Cornellà de Llobregat)
7 sessions formatives setmanals de diferent temàtica de l’àmbit de les cures, dirigit per professionals de la fisioteràpia de l' EAP de Sant Ildefons.
Organitzadora i contacte: EAP San Ildefons - 93.471.20.00 - sildefons.blc.cp.ics@gencat.cat