Suport emocional i psicològic

Facilitem la incorporació als diferents grups de suport emocional que es fan a Cornellà, en els quals les persones cuidadores poden reunir-se per a compartir les seves inquietuds, neguits i dubtes. Els grups estan conduits i supervisats per professionals de la psicologia.

 

Les persones posseïdores de la targeta “Jo Cuido”, en cas de necessitar-ho, podran accedir al programa d’ajuts municipals per al suport psicològic i el benestar emocional, que es porta a terme en col·laboració amb diferents centres d’atenció psicològica de la nostra ciutat.

En què consisteix?

Reunions periòdiques que ofereixen un espai d’escolta i relació que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a la tasca de tenir cura amb l’ajuda d’una persona professional de la psicologia.

Aquest espai facilita poder compartir les necessitats, preocupacions i coneixements amb persones que es troben en una situació similar sense sentir-se jutjades, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i dels seus familiars.

Enllaços relacionats:

Ara mateix no tenim altres enllaços relacionats.

On pots demanar-ho?

La informació de los grups de suport emocional es publica a l’agenda del web de Cornellà Cuida. Aquest servei es pot fer de manera presencial, telefònica o en línia, principalment a les entitats col·laboradores:

Entitats vinculades:

15 d'abril de 2024 - Rambla Solanes, 23 Cornellà de Llobregat
Asproseat ofereix un catàleg de productes artesanals amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.
Organitzadora i contacte: Asproseat - 93.377.44.50 - cocornella@asproseat.org
8 de maig de 2024 - Centre d'informació i recursos per a les dones (CIRD)- C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16 Cornellà de Llobregat
Proporcionar pautes i consells pràctics per a disenyar activitats i exercicis d' estimulació cognitiva que siguin adequats i beneficiosos per a persones grans, tenint en compte les seves habilitats, interessos i necessitats indviduals.
Organitzadora i contacte: Fundació per a l'atenció a persones dependents - 93.375.00.10 - info@dependents.cat
21 de maig de 2024 - Casal cívic Sant Ildefons- Carrer del Garrofer, 8B
Parlarem sobre les novedats del document de voluntats anticipades amb professionals de l'EAP Sant Ildefons.
Organitzadora i contacte: Fundació per a l'atenció a persones dependents - 93.375.00.10 - info@dependents.cat
17 d'abril de 2024 - C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte: Creu Roja - 93 474 14 12 - cornella@creuroja.org