Consells

Activitats d’estimulació cognitiva

De l’Educadora Social Naira Fernández

activitats-destimulacio-cognitiva

Les activitats d’estimulació cognitiva treballen les funcions cognitives per evitar el deteriorament i mantenir les capacitats conservades. Impliquen l’ús d’habilitats cognitives com l’atenció, la memòria, les funcions executives, etc. Comprenen activitas com orientació espai-temporal, lectura i escriptura, taller de memòria reconeixement d’imatges i visualització de fotografies familiars.
 

Visualitza el vídeo explicatiu!

 


 

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12