Consells

Aplicació de fred/calor en dolències múscul-esquelètiques

Del fisioterapeuta Oscar Martínez

Aplicació fred i calor

En general, una lesió nova sol causar una inflamació en la zona afectada, per la qual cosa el fred pot actuar per a reduir el flux sanguini i per tant, evitar que es produeixi una major inflamació.
La calor, per part seva, és més recomanat per als dolors crònics ja que en generar un efecte oposat, de major flux de sang, permet que hi hagi una curació més ràpida.

Aquí trobaràs informació útil i recursos enllaçats:

Aplicació fred i calor

Descarregar PDF

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12