Consells

Com treballar l’estimulació multisensorial amb persones grans

De l’educadora social Maeva Carrera.

Activitats d'estimulació cognitiva

L’estimulació sensorial és un instrument que s’utilitza per afavorir un major desenvolupament dels sentits de les persones majors, afavorint el coneixement de si mateixa, dels altres i de l’entorn que l’envolta. Es treballen els cinc sentits, de manera autònoma (estimulació sensorial) o combinada (estimulació multisensorial). Els seus beneficis són entre d’altres, la prevenció de malalties neurodegeneratives o la deterioració cognitiva.

Aquí trobaràs informació útil i recursos enllaçats:

com-treballar-lestimulacio-multisensorial-amb-persones-grans
Descarregar PDF

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12