Consells

Demències. La importància de tenir una bona informació

Del metge Mohusen El Manouari

vista-frontal-anciano-hogar-ancianos

Les demències o trastorns neuro majors són un problema que afecta en el món a 47,5 milions de persones. Un problema global incrementat per l’augment de l’esperança de vida i l’envelliment de la població. Afecta les funcions cerebrals superiors de tipus cognitiu i l’autonomia de les persones i es manifesta normalment a partir dels seixanta anys.

Aquí trobaràs informació útil i recursos enllaçats:

demencies-la-importancia-de-tenir-una-bona-informacio

Descarregar PDF

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12