Consells

L’equip de persones cuidadores

De la responsable de l'equip cuidador, Susana Barato

L’equip cuidador de persones dependents juga un rol essencial en la cura de les persones en situació de depèndencia. La seva dedicació, compassió i coneixements especialitzats contribueixen a millorar la qualitat de vida d’aquells que necessiten atenció especialitzada. Des de l’atenció personalitzada fins a l’acompanyament emocional i la coordinació amb l’equip mèdic. La seva labor és un pilar fonamental en el benestar de les persones que han de rebre cures.

Escolta el podcast!

Anar al programa

 

L’Entrevista és un espai de reflexió i actualitat diari, de dilluns a divendres a les 13:30h. Actualment comptem amb entrevistes periòdiques dedicades a la salut, el medi ambient, la dona, els voluntaris per la llengua, la gent gran, la seguretat, la solidaritat, l’educació, la Xarxa de Biblioteques, el Citilab i el Síndic de Greuges.

Escolta els altres capítols de L’Entrevista a Ràdio Cornellà.

17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12