Consells

Beneficis de mantenir les Activitats Bàsiques de la Vida Diària (ABVD’s)

De la terapeuta ocupacional Meritxell Alguacil

Beneficis de mantenir les activitats bàsiques de la vida diària

Les Activitats Bàsiques de la Vida Diària són el conjunt d’activitats primàries de les persones, amb la finalitat de l’autocura, la mobilitat i la capacitat d’entendre i realitzar les tasques senzilles que aporten la autonomia i la independència essencials per a cada persona permetent viure sense necessitar d’ajuda continua d’altres persones.

Aquí trobaràs informació útil i recursos enllaçats:

beneficis-de-mantenir-les-activitats-basiques-de-la-vida-diaria

Descarregar PDF

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12