Consells

Teràpia d’orientació a la realitat amb persones amb demències

Del psicòleg Manuel Grau

terapia-dorientacio-a-la-realitat-amb-persones-amb-demencies

Les persones desorientades i amb demència es poden beneficiar de la Teràpia d’Orientació a la realitat. Són un conjunt de tècniques que se centren a treballar l’orientació en l’àmbit personal, temporal i espacial. Treballen aspectes com l’espai i el lloc o es troba la persona, el temps en el qual viu i aspectes personals i circumstàncies que l’envolten.

 

Visualitza el vídeo explicatiu!

 


 

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12