Qui som : Entitats

Tecsalsa

Logo Tecsalsa

Telèfon:

93.377.62.16

Adreça:

Carrer del Progrés, 10

08940 Cornellà de Llobregat

(Barcelona)

En què us podem ajudar?​

Tecsalsa ofereix el següents serveis:

  • Centre ocupacional: Es realitzen activitats de caire funcional, lligades estretament a situacions reals, per tal de facilitar tant l’aprenentatge com la integració als diferents àmbits de l’entorn de l’usuari, instaurant i mantenint hàbits d’autonomia personal en la cura del propi cos i en diverses activitats de la vida diària.
  • Equip multidisciplinari de suport: Està format per un equip de psicòlogues i personal tècnic de suport que realitza diferents actuacions d’acompanyament especialitzat i de suport sòcio-laboral del treballadors/es amb discapacitat per tal de fomentar la integració laboral i millora de la qualitat de vida.
  • Centre especial de treball: Promou la integració de persones amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament, amb especial dificultat d’integració laboral i social.

A quines persones atenem?​

Tecsalsa és una entitat que promou la integració social i laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual.

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12