Consells

Activitats d’estimulació cognitiva

De l'educadora social Naiara Fernández

A través de l’Estimulació Cognitiva qualsevol persona pot millorar les seves capacitats cognitives (memòria, llenguatge, gnosis, funcions executives….). Els objectius de l’estimulació cognitiva són desenvolupar les capacitats cognitives i millorar i optimitzar el seu funcionament.

També té un objectiu terapèutic molt important en el cas de les malalties neurodegeneratives com la malaltia d’Alzheimer.
L’Estimulació Cognitiva és una de les tècniques d’intervenció cada vegada més consolidada, ja que augmenta la reserva cognitiva, millorant o restaurant les capacitats cognitives i aconseguint alentir la deterioració cognitiva.

27 de juny de 2024
– 16:00
– Centre cívic Sant Ildefons (Carrer Gerdera s/n Cornellà de Llobregat)
El proper dijous 27 de juny organitzem la Trobada Jo Cuido. Un espai per reunir a les persones cuidadores de la ciutat, en el que tindrem l’oportunitat de compartir experiències amb altres persones cuidadores que viuen situacions similars a la teva i que poden contribuir a millorar el teu benestar i el de la persona de la que tens cura. Si vols assistir, és necessari que t’inscriguis previament.
Organitzadora i contacte:
Fundació per a l’atenció a persones dependents
– 93.375.00.10
17 d’abril de 2024
– C/ de Joaquim Rubió i Ors, 104, Cornellà de Llobregat
1ª Edició del concurs de Curtmetratges sobre MediAmbient de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat.Envia’ns el teu video de ficció, animació o documental on s’abordi la situació mediambiental del planeta, es mostrin idees, consells i/o accions per ajudar a protegir-lo.
Organitzadora i contacte:
Creu Roja
– 93 474 14 12